Lite nytt i menyn

Det var en som skrev och frågade hur gammal jag var och då tänkte jag skriva lite om mig och gjort det som en ny sak i menyn under "Personligt" och sen skrev jag om vad jag har i min kameraväska. Finns oxå i menyn under "Personligt". Mer tillkommer eftersom.

Vad har jag hittat på idag då? I morse när jag vaknade, tog jag och klickade in på bloggen och fick till min förvåning se att det var många som hade kommenterat mitt lilla inlägg innan jag sov i natt. Tog ett tag att svara på alla fina kommentarer. Efter det tog jag och läste andras bloggar som jag följer via bloglovin. Kommenterade i deras oxå såklart.

Nu fick jag en idé till, vad får ni se när det är klart. I kväll har jag spelat lite dataspel som vanligt och sen så tänkte jag hinna med lite på bloggen, så jag stängde av spelet och loggade in här. Snart är det dags att krypa ner i sängen och sova. En ny jobbvecka börjar i morgon. Sov så gott alla!!

God natt!!

Dina åsikter
Postat av: Josefine

Kul med kommentarer, hoppas du har en bra måndag tjejen. Kom in på din blogg genom bloggtrafik, lite kul hehe :)

2009-10-12 @ 14:09:38
URL: http://shaddili.blogg.se/
Postat av: Matilda

Vill du bli intervjuad?? Göra reklam för din blogg?? Plus få en länkning och massa som besöker just dig??Var med och tävla i min blogg då!!För mer information kika in på www.maaatiiildaaan.blogg.se

2009-10-12 @ 16:00:04
URL: http://maaatiiildaaan.blogg.se/
Postat av: Matilda .

Jätte fin blogg (:

Anmäl dig till veckans blogg det är jätte enkelt . Gå bara in på bloggen så hittar du mera info !

2009-10-12 @ 17:10:00
URL: http://hejmatildas.blogg.se/
Postat av: karråååååå

nice

2009-10-12 @ 17:35:02
URL: http://diradiro.blogg.se/

Info om dig och vad du vill ha sagt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback