Årets första fiskar.

I kväll for jag, älskling och en kompis ner till Storsjön för att fiska. Först var vi alla tre på samma ställe och sen gick älskling och kompisen i väg där de ska sitta och dricka öl på Storsjöyran om 2 veckor. Jag blev själv en stund och passade på att dra upp en liten fisk, som jag sedan släppte tillbaka.

En stund senare kom älskling till mig och sa att jag skulle komma bort till dem. Bra tyckte jag för jag kände mig lite ensam. Kastade ut några ggr och efter ett tag fick jag andra fisken, en stor abborre. Tog ett tag till, så var det dags för fisk nr 3, en lite större abborre.

Älskling fick en del fiskar oxå, likaså kompisen våran. Han fick 3 st harrar. Många kom och pratade med oss när vi fiskade och några av dem var norskar. Tur att det inte var utlänningar. Orkade inte prata engelska med dem isf. Jag kämpade på med armen, som nu har blivit bättre. Kan röra den, men är fortfarande stel.

I morgon blir det en utflykt till Flatruet. Skönt att få komma ut på lite längre turer. Blir väl borta hela dagen. Nä, nu är det dags att börja med en sak innan man ska sova. Ska upp tidigt i morgon, för vi ska åka runt åtta på morgonen. Får avsluta med en bild på en av mina fiskar som jag fick.


Angående fotobloggen, så har jag gjort en omröstning där ni får tycka till om min fotoblogg. Var ärliga och släng dit en röst.

Dina åsikter
Postat av: Josefine

kul att få upp lite fisk. :)

2009-07-19 @ 01:09:26
URL: http://shaddili.blogg.se/
Postat av: Christine

Japp.. Har kämpat så tidigare i år med fisket och nu fick jag oxå lite fisk.

2009-07-19 @ 01:14:12
URL: http://thewomanslife.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

va roligt :D

2009-07-19 @ 17:43:58
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Christine

Tack!!

2009-07-19 @ 20:46:50
URL: http://thewomanslife.blogg.se/
Postat av: Jenni

Tack snälla för dina kommentarer i min blogg, det värmer!

Härligt med mysiga fiskekvällar!

Passar också på att berömma dig för jättefina bilder, duktig du är!

Kram Jenni, Eltons mamma

2009-07-19 @ 23:32:32
URL: http://www.jenni80.bloggsida.se

Info om dig och vad du vill ha sagt:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback