Ny fotoblogg




Nu är den nya fotobloggen öppen. Klicka på bilden ovan så kommer ni direkt dit. Välkomna över!!

Fördröjning - Nya bloggen

Premiäröppningen av den nya fotobloggen blir tyvärr sen. En vän till mig håller på att hjälpa mig med all kodning och samtidigt ligger hon efter i skolan, så det är därför som premiären av bloggen blir uppskjuten ett tag till. Jag kommer att gå ut med info här när ni kan tassa in på den nya och läsa inlägg samt kommentera.

Jag har fått kika hur den kommer att bli när allt är klart och jag avslöjar inget. Men tills vidare kommer jag att fortsätta skriva här. Jag blir galen om jag inte får skriva i bloggen :)  Jag kommer inte att lägga ut några foton här, eftersom att denna blogg kommer att stängas senare. Eller jag kommer att göra den lösenordsskyddad om det är så att det blir förkrångligt på den nya.

Dagen idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Ska lägga pussel och vara ute på msn, samtidigt som jag pratar med svärmor som är här på besök. Hon var här igår oxå.

Ha en bra dag!!


Ny blogg

Har fixat en ny blogg som är mer anpassad efter vad min blogg handlar om egentligen. Adressen dit senare är: http://photosbychristine.blogg.se. Ni är välkomna att besöka den när den är klar. Kommer att skriva det här i denna blogg, när den nya r öppen för allmänheten igen. Håll ut så länge!!

Beröm av min kusin i Norge




Satt och pratade om min kusin från Norge på msn och plötsligt skrev hon detta på bilden ovan. För er som inte vet vad det står, så kan jag översätta:

"Var förresten in på fotobloggen din här om dagen och vart jätteimponerad. Du har talang för fotografering, alltså".

Det tackar man självklart för. Sånt är alltid roligt att få höra om sina bilder. Sen kom jag på att jag ska fina vinterbilder i vinter och göra dem till julkort.

Dagens tips från mig till er: Ta bilder som ni kan tänka er passa som julkort och gör några sånna. Skicka sedan till era nära och kära. De kommer att bli så glada för julkorten om det är ni som har tagit motiven.

Ostersund by night


Bild: Ostersund by night.
Foto: Jag.


Var ute och åkte en sväng i gårkväll och testade på att ta nattbilder mot Östersund. Stod på Frösön och fotade Östersund. Det blev en hel del bilder som blev jättedåliga och några som blev skapligt bra. Det är inte lätt att ta såna bilder, när man inte är van. Men så här blev resultatet efter lite redigering.

Omröstning

Nu har jag knåpat ihop en omröstning som finns i menyn. Skulle bli glad om ni kunde säga eran åsikt och svara på omröstningen. Omröstningen gäller följande: Ska jag göra en hemsida om mig och mina bilder? Omröstningen håller på i en vecka och sen räknar jag ihop rösterna. Det svarsalternativ som har fått flest röster, blir det.

Gott och blandat








(Klicka på bilden för att se den i större format)







Goa - En indisk Restaurang

Var på Goa, en indisk restaurang med pappa, Silvia och älskling för att prova deras mat och jag valde Kyckling Tikka Sizlar och det var jättegott. Till efterrätt blev det Lassi - En söt uppfriskande indisk yogurtdrink smaksatt med mango. Mums!! Här kommer lite bilder.



Bild: Kyckling Tikka Sizlar med grönsaker.
Foto: Jag.



Bild: Riset de hade färgat.
Foto: Jag.



Bild: Lassi.
Foto: Jag.

The birds











God natt!!

I kväll har jag suttit och lagt lite olika pussel och nu är det dags att skriva kvällens sista inlägg. Har funderat på att göra en hemsida om mig och mitt fotointresse + mina bilder oxå. Ska sätta in en omröstning så får ni säga vad ni tycker. Men det blir inte i kväll, utan i morgon. En bild får avsluta sista inlägget för kvällen.

God natt och sov så gott!!



The nature
















































Kvällens sista

Nu får det bli kvällens sista inlägg. Är så trött att jag håller på att somna vid datorn. Tror att jag ska göra mig i ordning för natten och krypa ner i sängen för att lösa lite korsord innan läggdags. I morgon funderar jag på att ta en fotorunda på stan och se om man hittar fina motiv att fota.

God natt på er!!

Some pics

Har nu varit och köpt uv filtret till kameran och har hunnit testa den. Märker lite skillnad på bilderna nu och förut. Ska bjuda på 2 st som är taget med filtret på.


Bild: Sunset.
Foto: Jag.



Bild: Vattendroppar och frost.
Foto: Jag.




Dagen i övrigt:

Dagen på jobbet har varit bra. Har sett dans och teaterlinjen haft uppvisning idag och de var jätteduktiga. Önskade att jag hade kameran med mig, men glömde den tyvärr :(  Nästa gång det är uppvisning igen ska jag inte glömma kameran, men det beror på om man får fota då.

På förmiddagen hade vi studiebesök från Trondheim. Det var trevligt. Annars har det inte hänt så mycket på jobbet idag. Kommer hem och kollar om jag har fått pengarna från jobbet och det hade jag, så jag åkte ner på Clas Ohlson(Har säkert stavat fel) och köpte uvfiltret. Det var kallt att köra moppe ner på stan nu.

Har nyss ätit middag och nu ska man ta det lugnt fram tills man ska sova. Får se vad jag hittar på. Skriver mer senare.

Kram!!

Uvfilter idag=)

Nu ska jag åka och köpa uv filter till kameran, så jag kommer att skriva mer senare när jag kommer hem.

Hejdå så länge!!

Sängdags

I natt har jag sovit dåligt. Gick och la mig runt halvelva i gårkväll och somnade på en gång. Sov som en stock fram till klockan tolv. Där efter var det dags att gå på toa för magen var ju dålig igår. Sen så kliade hälen som en tok oxå. Tur att den håller på att läka ihop nu. Så var min natt.

Var hemma pga magen och hade huvudvärk. I slutet av november får jag hem de nya glasögonen. Skönt!! Har inte gjort så mycket idag. Suttit vid datorn och sen löst korsord. Har ju varit så kallt idag då det ligger lite snö på marken. Tog och spelade lite dataspel oxå, men det var inte så länge. Nu väntar sängen och en skön natt får man hoppas. Har fixat lite med menyn idag. Blev bra. Antingen i morgon eller på torsdag ska jag iväg och köpa ett uvfilter. Jippi!!

God natt och sov så gott!!

Kom med i Veckans blogg

Jag är med i Jessicas tävling om Veckans Blogg. Nu vill jag att ni går in på hennes sida och röstar på mig. Här är länken: http://designbyjessica.blogg.se/2009/october/vidare-i-veckansblogg.html#comment

Snö

Idag har dagen på jobbet varit bra, fast jag har en dum mage. Magen är nog i obalans idag. Usch!! Får springa på toa nästan jämt och magen bubblar och lever sitt eget liv. Har snöat mest hela dagen, men det har lagt sig på vissa ställen. Snöade inne i stan idag och när man kommer hem, så snöar det inget. Innan jag och Ellie skulle åka och äta, så vräkte det ner här men inget i själva Östersund centrum. Mysko!!

Ellie kom och hämtade upp mig och åker ner på Shangai wok och sätter oss ner vid ett bord. Efter ett tag plockar hon upp något från sin väska och ger mig ett inslaget paket, som var svår att få upp. Efter mycket pillande får jag bort tejpen och plockar fram asken och öppnar den. Där ligger ett armband i äkta silver med delfiner på + ett öga som ska ge tur och skydda mot allt ont.

Jag blir jätteglad och ber henne ta på mig armbandet på en gång. Tackar såklart för den. Sedan var det dags att beställa och båda beställde fyra små rätter och istället för friterad banan med glass, tar vi vårrullar. Allt var jättegott!! Pratade en stund och sedan gick vi till Åhlens och kikar på kläder. Där började magen att krångla igen =(  Dumma mage!!

Hoppas att den blir bätre tills i morgon. Fick sms av älskling: "- Hej!! Vad ska vi äta? Är du på väg hem?"  Han visste ju om att jag skulle ut och äta idag. När jag kommer hem hade han beställt 2 pizzor. En till sig själv och en åt mig med räkor och champinjoner på. Min favorit. Åt dock inte upp den. Kvällen blir lugn. Ska väl lösa lite korsord senare. Här kommer bilden:


 
Bild: Snöoväder + min skjuts kommer.
Foto: Jag.



Bild: Mitt armband som jag fick av Ellie.
Foto: Jag.

Hur jag valde min Nikon D40

Jag åkte till bl a On Off, Elgiganten för att hålla i och känna på olika kameror och fastnade först för en Nikon D40x. Började spara till en digital systemkamera, men det dök alltid upp andra utgifter under tiden som jag var tvungen att betala. Höll på hela förra året och försökte allt för att få köpa en innan jul, men blev inte så.

Sista juni i år fyllde jag 30 och fick sammanlagt 900 kr i 30 årspresent och sparade dem. Fick sedan pengar i juli och sparade dem oxå. La till det som fattades. Satt en dag på Nikons hemsida och fick syn på en Nikon D40 för 2990 :- och slog till direkt på den. Fick hem den, den 1 juli ca och har fotat en hel del sen dess.


Varför valde jag just den?

♥ Den passade väldigt bra i mina ganska små händer.
♥ Gillar Nikons produkter.
♥ Priset var väldigt bra.


Lite nytt i menyn

Det var en som skrev och frågade hur gammal jag var och då tänkte jag skriva lite om mig och gjort det som en ny sak i menyn under "Personligt" och sen skrev jag om vad jag har i min kameraväska. Finns oxå i menyn under "Personligt". Mer tillkommer eftersom.

Vad har jag hittat på idag då? I morse när jag vaknade, tog jag och klickade in på bloggen och fick till min förvåning se att det var många som hade kommenterat mitt lilla inlägg innan jag sov i natt. Tog ett tag att svara på alla fina kommentarer. Efter det tog jag och läste andras bloggar som jag följer via bloglovin. Kommenterade i deras oxå såklart.

Nu fick jag en idé till, vad får ni se när det är klart. I kväll har jag spelat lite dataspel som vanligt och sen så tänkte jag hinna med lite på bloggen, så jag stängde av spelet och loggade in här. Snart är det dags att krypa ner i sängen och sova. En ny jobbvecka börjar i morgon. Sov så gott alla!!

God natt!!

Min kameraväska

                              

Min kamerautrusting är följande just nu:


♥ Nikon D40 kamerahus med medföljande kitobjektiv på 18-55/3,5-5,6.
♥ Kameraväska Tamrac.
♥ 2 st minneskort, ett på 4 gb + ett på 2 gb.
♥ Uvfilter.


Vem är jag då?

                 



Namn: Christine Bergvall.
Bor: Östersund.
Född: 30 juni 1979.
Civilstatus: Sambo.
Husdjur: 6 katter, 6 undulater och 4 nymfkakaduor.
Jobb: Jobbar på en skola (Ej som lärare).
Intressen: Djur, fotografering, mode, musik, data.


Mitt fotointresse tog verkligen fart, när jag och sambon fick 500 kr att dela på första julen i hop 2005. Då la vi till det som fattades och köpte en vanlig digital kompaktkamera. Tyvärr så blev det så att sambon använde den mest på jobbet och då hade jag bara mobilen att ta kort med.

Då bestämde jag mig för att spara ihop till en egen digital kompaktkamera och hade inte den så värst länge, tills jag ville satsa på en digital systemkamera. Kollade runt och jämförde på olika kameratester. En dag var jag inne på Nikons hemsida på webbshoppen där och såg en Nikon D40 för 2990:-  Jag slog ju till direkt och fick hem kameran den 1 juli i år. Jag är väldigt nöjd med kameran och ska spara ihop till ett nytt objektiv. Håller på att kolla runt efter ett bra objektiv.

Det var lite om mig och jag hoppas att ni har fått en inblick i vem denna bloggerska är för någon. Vill ni veta mer, så kan ni maila mig. Länken står i menyn.


God natt

Nu är det verkligen dags att slita sig från datorn och lägga sig i sängen och sova. Börjar bli väldigt trött nu. Så det får bli ett väldigt kort inlägg nu denna gång. Tack alla för de fina kommentarerna!!

Sov så gott!! Godnatt på er!!

Idétorka

Nu har jag fått idétorka. Vet ej vad jag ska hitta på att göra. Jossan har inte loggat in än på msn, så jag får väl ta och spela lite onlinespel då. Kommer att bli uppe ett bra tag till, så jag skriver ett lite längre inlägg innan jag ska sova sen i natt någon gång. Fortsätt att kommentera. Jag blir så glad när alla skriver en rad eller två.

Ha en fortsatt trevlig lördagskväll!!

En skön natt & besök

I natt har jag sovit som en stock, har alltså sovit gott. Somnade så fort jag la huvudet på kudden. Hälen kliade lite innan jag skulle somna, men annars har den varit lugn i natt. Det var så roligt att vakna upp till en nystädad lägenhet. Tog ju och städade igår kväll.

På eftermiddagen fick vi besök av en tjejkompis och hennes lille son som är bara halvåret gammal. Han är så söt. Tränade att ta lite porträttfoton på honom och jag fick tillåtelse att lägga upp en av bilderna här. Men den bilden kommer i slutet av inlägget. Senare kommer svärmor som ska sova över här i natt. Då ska vi ta en promenad kanske eller om det blir i morgon.

Har nyss ätit och nu blir det till att ta det lugnt resten av dagen och kvällen. Börjar bli lite snuvig nu oxå. Ska se om min kompis Jossan loggar in på msn något lite senare.

Kram på er!!



Modell: Jimmy snart 7 månader.
Foto: Jag.


Modell: Jimmy snart 7 månader.
Foto: Jag.


Städkväll

I kväll tog jag tag i städningen. Medans jag sprang som en yr höna från det ena rummet till det andra, så sa inte älskling något. Han har endast hjälpt mig med att dammsuga golven. Det är mycket trevligare att vakna morgonen där på och se hur fint det är. Svärmor var ju här och hon viker alltid våran tvätt när hon är här eller plockar ihop och nu i kväll när hon höll på med diskbänken och skåpdörrarna, så blev jag så himla städsugen, så jag satte i gång och så här blev det:



Bild: Vardagsrumsbordet och soffan.
Foto: Jag.



Bild: Min hjärtelampa (Köpt på Ikea för länge sedan).
Foto: Jag.



Bild: Bokhyllan i köket (Får inte plats med den någon annanstans).
Foto: Jag.



Bild: Diskbänken + spisen (Svärmor städade där).
Foto: Jag.



Bild: Bokhyllan i hallen.
Foto: Jag.



Bild: En liten del av sovrummet.
Foto: Jag.


Helt ny design på bloggen

Sen jag vaknade i morse, så har jag suttit och knepat och knåpat med bloggen och resultatet blev som det är nu. Blev helnöjd med allt. Blev hemma från jobbet idag, då jag vaknade med elak huvudvärk. Jag vill ha mina nya glasögon nuuuu!! Men jag får dem i december. Nu har jag bara lust att hålla på med menyn och göra om den oxå. Men jag vet inte hur jag vill ha den. Jag provade med att fixa en extra menyrad, men det slutade med att jag tog bort den. Får ta och köra med bara en menyrad nu. Jag får fundera lite på hur menyn ska se ut och göra en skiss på det.

Har inte blivit någon fotografering idag, men tänkte ta mig en promenad i morgon och ta lite kort. Ska ju även ta itu med överraskningen till älskling oxå. I kväll blir det till att sitta vid datorn och vara lite social på msn. Orkar inte spela något i kväll.

Vad har ni för planer i helgen??


Uv filter inköp




(Bild lånad från Scandinavian photo)



Till veckan ska jag äntligen köpa ett sådant till min kamera. Det var prat om att jag skulle få ett uvfilter till kameran av svärmor och älsklingen i försenad present, men det dröjer så länge innan man får den, så jag får ta och köpa den själv då. Skoj!!

 

 


Min dag

Har sovit bra till och från i natt pga att täcket kom åt hälen hela tiden och ibland kliade det i såret. Tog lång tid innan jag väl somnade. Vaknade och klev upp för att duscha. Klädde på mig, slängde på lite smink och fixade 2 mackor som jag skulle äta på jobbet.

Tog bussen i morse, men missade den som gick tio över åtta. Typiskt!! Ja ja, får väl ta nästa buss då, men vad gör man då? Missar den med såklart. Skickar sms till min handledare och bad honom ringa upp. Han gjorde såklart det och jag sa att jag hade missat 2 bussar, men tar nästa som gick 8.35. Kommer då lite sent till jobbet, men var okej för honom.

Kommer till jobbet och tar en kopp kaffe och fikar mackorna, sen var det dags att börja jobba. En jobbarkompis blev lite arg idag och började skrika åt mig, men jag gick bara därifrån. Brydde mig inte alls om honom och det han sa. Till lunch idag var det fisk, potatis och hemlagad remouladsås(säkert felstavat). Mums!!

Efter lunch blev jag ompysslad av skolsköterskan, som tvättade rent såret på hälen och la på ett nytt plåster. Hon sa att om såret börjar vara och varet blir gulgrönt i helgen, så skulle jag ringa sjukvårdsrådgivningen. Men får hoppas på att det inte blir så.

Nu i kväll åkte jag, älskling och en kompis ut en sväng med kompisens bil. Tog såklart med kameran, som alltid följer med mig ut, men det blev inga bilder. måste börja vara mer kreativ och hitta fler motiv. Blir så tråkigt i längden att bara fota hösten. Nu ska jag kika på lite nya bloggar och sen krypa ner i sängen.


God natt!!

Lycklighetstestet

[x] Du har en pojkvän.
[ ] Du har ett eget rum.
[x]  Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[ ] Du hänger med kompisar mer än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[x] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[ ] Ditt rum är stort nog för dig.   - Känns dumt att inte kryssa i den med jag skulle behöva hela huset.
[?] Människor använder dig inte för den du är.
[ ] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[ ] Du brukar göra något efter skolan.  - träna
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[ ] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[ ] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[ ] Du kan hela orden från 10 låtar.
[ ] Du har inga “fiender”.
[x] Du är en ganska snäll person.

———————————
Total : 15 ½

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 -
Du mår toppen, du är lycklig!


Jag utmanar alla som vill göra testet!!

Garderobsstädning + vacker dag

Dagen på jobbet har varit bra, fast jag har en ömmande häl som skaver och gör ont. Slutade en halvtimme tidigare idag. Skönt!! Tänkte ta bussen ner på stan, men valde att gå ner i stället. Var ju så skönt och vackert väder. Skulle ner på stan och kolla ut nya bågar + glas till mina nya glasögon. Längtar tills jag får dem. Fotade lite på vägen ner oxå.



Bild: Hjärtformat löv.
Foto: Jag.



Bild: Autumn.
Foto: Jag.



Modell: Skäggis.
Foto: Jag.




Modell: Kurre.
Foto: Jag.


När jag kom hem, tog jag och städade garderoben. Hittade en massa kläder som jag inte visste om att jag hade. En del kläder kan jag inte ha just nu, utan får vänta tills jag har minskat i vikt. Ska jobba på den stenhårt nu. Städade även min byrå när jag ändå höll på. På den har jag inga bilder, men har gjort en litet kollage på hur garderoben blev iaf. I morgon ska jag kanske ta och städa i resten av lägenheten. Börja bara sådär utan att älskling vet om det. Hoppas han blir glad sen.

Resten av kvällen blir lugn. Sov så himlans gott i natt som var och hoppas på en lika skön nattsömn i natt med. Men det är bara problemet med hälen då, som kommer att skava mot täcket. Ska sova utan plåster för att såret ska få luftas. Nä, nu ska jag ta och hitta nya bloggar att läsa.

God natt på er!!




(Klicka på bilden för att se den i större format)


Snow


Bild: Snow.
Foto: Jag.


Oj, vad det har snöat nu i kväll efter kl: 18.00. Det har vräkt ner snö som ni kan se på bilden. Men när det är snö, så blir det ljusare ute och inte lika kallt som det är när det inte ligger snö på marken. Nu är det riktiga mystider. Tända ljus och bara mysa medans man ser en bra film. Nästan så att man vill ha jul nu oxå, men den får dröja ett tag.

Har inte gjort så himla mycket idag när man var hemma från jobbet pga huvudvärk. Måste fixa i ordning mina glasögon snart. Ska byta glas i dem, bara det inte blir allt för dyrt. Vill ju helst byta allt, bågar + glas men jag vet inte vad det kommer att kosta.

Resten av kvällen blir lugn. Ska sitta och prata med Jossan på msn innan man ska sova. Ska ju på jobbet i morgon. Vill ha helg nu!! Har suttit och knåpat ihop en ny header. Blev nöjd med denna faktiskt. Har även bytt bild på mig i menyn. Vill göra mer men är inte så duktig på det. Ska läsa lite bloggar och se om det är nån som lottar ut en design de har gjort.

Har ni redan planerat något inför helgen??



Sleepless in the night

I natt har jag inte sovit många timmar alls. Gjorde ju illa hälen igår kväll, när jag och älskling skulle ut med lite saker i garaget. Jag öppnade portdörren och vred mig så jag kom åt med hälen under portdörren och skrapade bort en liten skinnbit. Det svider kan jag lova!! Försökte med alla medel att somna, men hälen vann. Det gjorde ont så fort jag nuddade täcket med hälen. Så det är därför som jag har bara sovit max 3 timmar i natt.

I morse när man vaknade, var man död som en sill. Trött som bara den. Men klev upp ändå för att ta mig till jobbet. Planerna var att ta bussen men ändrade mig i sista sekund och körde moppe till jobbet i stället. Kallt var det och snorhalt. Men tog mig fram till jobbet utan att halka med moppen. Snart blir det dags att ställa av den för vintern om denna halka ska fortsätta.

Idag var det äcklig skolpannkaka på jobbet. Som tur var, fanns det rester sen i fredags, Pytt i panna. Tar det i stället för pannkakan. Efter jobbet var det dags att kolla upp synen och fick veta att jag har brytningsfel. Inte bra!! Efter det åkte jag och älskling till Coop Forum och handlade mat och när vi åkte hem, fick jag syn på månen. Tog såklart kort på den medans några grabbar monterade in ett mediaskåp i lägenheten.

Snart är det läggdags!! Är det lika halt och kallt i morgon, blir det nog buss till jobbet. Ska slänga in lite bilder som jag har tagit idag.

Vad har ni för planer för morgondagen??



Bild: Vinröda träd.
Foto: Jag.



Bild: Solklädd park vid mitt jobb.
Foto: Jag.



Bild: The mystic moon.
Foto: Jag.



Bild: Elkillen jobbar för fullt.
Foto: Jag.



Bild: Ännu en lyckad porträttbild på älskling.
Foto: Jag.

Kvällens sista inlägg

Har inte gjort så mycket nu i kväll. Har suttit och spelat lite dataspel och nu är jag på väg att lägga mig. Älskling sover redan. Han gick och la sig tidigare för att han var så trött och jag börjar bli det nu oxå. Känner av lite värk i knät efter vurpan i somras, så jag ska försöka heala bort den om jag lyckas. Regnet bara öser ner ute och jag vill att det ska komma snö nu. Är lite mysigt med vit snö ute som lyser upp det mörka. Jag får nöja mig med att jag har iaf sett snö idag i Åre. Se inlägget under detta!!

God natt på er!!

Utflykt till Åre


Bild: Mullfjället i Duved.
Foto: Jag.



Bild: En vacker blomma.
Foto: Jag.



Bild: Godis från åre Chokladfabrik(www.arechokladfabrik.se)
Foto: Jag.



Bild: Närbild på ett omoget fikon.
Foto: Jag.



Bild: Ett färgglatt blad från en vinranka.
Foto: Jag.



Bild: Mogna vindruvor.
Foto: Jag.



Bild: Omogna kaffebönor.
Foto: Jag.



Bild: En stor aloe vera.
Foto: Jag.



Bild: En istäckt damm.
Foto: Jag.



Bild: Vacker blomma.
Foto: Jag.



Bild: En konstig blomma. Vet ej namnet.
Foto: Jag.



Bild: Ett smultron i älsklings hand.
Foto: Jag.



Bild: Ett ensamt äpple med ett löv i höstens färger.
Foto: Jag.


Var en tur till Åre idag, men var tvungen att vända då vi hade sommardäck på, då det började frysa på vägen samt att det började snöa. Var bara på Lundhags och på Åre chokladfabrik och sen åkte vi till Kretsloppshuset i Mörsil och fikade. Alla bilderna här ovan är ett litet axplock av alla bilderna jag tog under turen dit upp.



Bild: Kretsloppshuset i Mörsil.
Foto: Jag.


Det var roligt att få se årets första snö på turen. Längtar tills jag kan få fota träden i vinter med frost på. Ska försöka ta fina bilder då. Nu är man hemma och ska fixa med lite annat. Ska prova en sak och blir den bra, så kanske bloggen flyttar till Blogger´s bloggsida. Kommer att skriva här när allt är klart. Kan dröja ett bra tag innan dess, så fortsätt följ denna blogg tills vidare!!

Mer trafik till din blogg?

Har ni inga nya bloggar att läsa? Vill ni ha mer trafik till eran blogg? Klicka på länken och bli medlem, så får ni garanterat fler läsare till eran blogg.


http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=christine79

Ny design och sjuk igen

Tänkte att jag skulle ta och fixa lite nytt här. Ny header har jag fixat, men kan inte ladda upp den hos Tinypic för tillfället. Allt ska jävlas när man ska göra om lite här. Ska försöka i morgon igen. Är ju sjuk igen som rubriken lyder. Började med förkylning och halsont och övergick till rejäl torrhosta. Hostar så att man nästan kräks. Usch!! Käkar halstabletter som en tok och jag hoppas att jag är tillbaka på jobbet på måndag. Var ju nyss sjuk. Ska jag aldrig få vara frisk?? Ja ja, inte gråta över spilld mjölk som ordspråket lyder.

Har varit ute och fotat lite igår och kan ta och bjuda på lite bilder från den fototuren. Snart ska man försöka sova om det går, kan inte ligga åt vilket håll som helst på nätterna. Ligger man på vänster sida, så får jag hostattacker och ligger jag på rygg, är det samma visa. Nätterna är värst att sova på just nu. Jag tvingar mig snarare att somna.

God natt på er!!



Bild: Lövtäckt gräsmatta.
Foto:Jag.



Bild: Röda rönnbär.
Foto: Jag.



Bild: Solbelyst gult löv.
Foto: Jag.



Bild: En lite tokig älskling.
Foto: Jag.

RSS 2.0